Beste gasten,

Vele mensen genieten van de Kerstdagen, het geeft sfeer en een gezellig samenzijn en dat hoort natuurlijk ook bij 1e & 2e Kerstdag. Misschien sneeuw, of niet, maar zeker is wel dat we voor u op deze dagen een traditioneel Kerstmenu willen verzorgen.

Op 1ste  Kerstdag hebben we een middag zitting en die begint om 13.00 uur. We serveren een 4- gangen menu. Dat is het zelfde menu als in de avonden, maar dan zonder de Spoom. Daar hoort de Kerstman bij, en natuurlijk mag een cadeautje dan ook niet ontbreken. Prijs: 42,00 €uro p.p.

Op 1ste Kerstdag s ‘avonds serveren wij een 5-gangen keuze menu. De deur is open om 18.00 uur en willen we om 19.00 uur aanvangen met het Kerstdiner.En van de Kerstman krijgt u een cadeautje.Prijs: 47,50 p.p.

Op 2e Kerstdag hebben we geen middag zitting, maar in de avond natuurlijk wel. We serveren ook dan een 5-gangen keuze menu. De deur is open vanaf 18.00 uur en serveren wij om 19.00 uur het diner. En de Kerstman zal u verwennen met een cadeautje. Prijs: 47,50 €uro.

Daar de voorbereidingen natuurlijk veel werk leveren willen wij graag van te voren van u weten welke keuzes u heeft gemaakt uit onze 5 gangen keuze menu’s. U kunt deze doorbellen of mailen.

Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk, en op zijn laatst 2 weken voor de Kerst i.v.m de bestellingen.

We hopen velen van u weer te mogen begroeten, en natuurlijk ook nieuwe gasten.

Laat u zich verrassen dan zien wij u graag op een van beide Kerstdagen.

Reserveer tijdig want vol is vol!!

Met vriendelijke kerstgroet,

Berry & Yvonne Swarthoff & medewerkers.
Our staff will be your’s on this wunderful Journey.

Kerstmenu 2019